10.10.2023

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ve CAMİLER, DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KONFERANSI

"MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ve CAMİLER, DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ"

İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında 4 Ekim Çarşamba günü "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programımızda  Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan sinevizyon izlendi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Müftümüz Sn. İsmail KAYA  konuşmacı hocamız Hasan Basri BALCI 'ya, katılım gösteren ve programımıza destek veren Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Akif ÖZATA  'ya , Din Görevlilerimize ve halkımıza teşekkür etti.

İlahiyatçı-Eğitimci Hasan Basri BALCI hocamızın konuşmaları ve sunumları, ilçe sakinlerimiz tarafından yoğun ilgi ve beğeni ile karşılandı. Konferans programımız ikram ile sona erdi.