11.08.2023

2023 YILI YAZ KURAN KURSLARI KAPANIŞ VE ÖDÜL PROGRAMI

YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ VE ÖDÜL PROGRAMI
📌İlçe Müftülüğümüzce bu yıl (2023) ilçe genelindeki 80'i aşkın öğrencimizle düzenlenen Yaz Kur'an Kursları sona erdi. 3 Temmuz-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen kurslarda çocuklarımız Kur’an’la buluştu, dini bilgiler öğrendi.
Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Yaz Kur'an Kurslarımız "Kapanış ve Ödül Programı" ile taçlandırıldı.
İlçemiz Merkez Camiinde gerçekleştirdiğimiz programımıza çok sayıda öğrenci ve aile katıldı. Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programımızda öğrencilerimiz çeşitli gösteriler tertip etti.
Ödül törenimizde tüm öğrencilerimizin katılımı ile ilçemiz genelinde yapmış olduğumuz bilgi yarışması sınavında dereceye giren öğrencilerimize bisiklet, tablet ve akıllı saat hediye edildi.
Programda konuşma yapan İlçe Müftümüz İsmail KAYA gayretlerinden dolayı başta Cami ve Kur’an kursu hocaları ve öğrencilerine, büyük emeklerinden dolayı da velilere teşekkür etti. Programımız İlçe Vaizimiz Mahmut ÖZEN'in dua yapması ve ikram ile nihayete erdi.