16.03.2024

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri

İlçe Müftülüğümüzce 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmaya İlçemiz Fevzi Erinç Çok Programlı Lisesi öğrencileri resim kategorisinde, İlçemiz İmam Hatip Ortaokulu ve İlçemiz Merkez Ortaokulu öğrencileri ise şiir kategorisinde yarışmaya katılım sağladı.

Yarışma Komisyon Başkanı İlçe Müftümüz Sn. Ahmet KARAKAYA, Komisyon Üyesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ercan AKKAN, Komisyon Üyesi İlçe Vaizi Sn. Muhammed Emin ÇETİNKAYA, Komisyon Üyesi Edebiyat Öğretmeni Ünal YAŞAR ve Komisyon Üyesi Resim Öğretmeni Sn. Özlem ŞAFAK tarafından değerlendirilmiştir.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.