13.01.2017

ŞARKİKARAAĞAÇ İNÖNÜ ORTA OKULU ÖĞRENCİLERİ HARÇLIKLARINI HALEPTEKİ KARDEŞLERİNE GÖNDERDİ.

Şarkikaraağaç İnönü Orta Okulu Müdürü Süleyman YILDIRIM, öğrenci temsilcileri ile birlikte İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. İnönü İlk Okulu ve Orta Okulu Öğrencilerimiz İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Şarkikaraağaç Şubesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla, harçlıklarını Halepli kardeşlerimizin ihtiyaçları için adeta seferber ettiler. İnönü Orta Okulu öğrencileri ve öğretmenleri kendi aralarında biriktirdikleri yardımları İlçe Müftülüğüne gelerek İlçe Müftüsü Mehmet ATAY’ a teslim ettiler. İlçe Müftümüz Mehmet ATAY; “Geleceğimiz, umudumuz olan yavrularımızın Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayıp, harçlıklarını bir araya getirerek hayır kervanına katkı sağlama çabaları, hem umut verici hem de her türlü takdirin üstündedir” dedi. “Okul Müdürü Süleyman YILDIRIM nezdinde öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi bu yardımları dolaysıyla tebrik ediyoruz” dedi.