10.11.2021

Müftülük ve İlahiyat İşbirliği

İl Müftülüğü idarecileri ve İlahiyat Fakültesi akademik kadrosu bir dizi istişareler yapmak ve çeşitli hizmetlerde iş birliğinde bulunmak üzere bir araya geldi.

06 Kasım 2021 Cumartesi günü Isparta Belediyesi Kirazlıdere Tesislerinde gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Bayram Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Sadık Akdemir, Müftülük idarecileri ve Fakülte Akademik kadrosu katıldı.

İl Müftüsü Şahin programda şunları söyledi: “Gerek Ramazan ayında gerek İlim ve Hikmet Dersleri icra ederek Müftülüğümüzün vaaz ve irşat faaliyetine katkıda bulunduğunuz için teşekkür etmek hem de çeşitli konularda istişare ve iş birliğinde bulunmak üzere bir araya geldiğimiz toplantıya iştirakinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İlahiyat hocalarının fikirlerini önemsiyorum. Bu son olmayacak ve Müftülük olarak bundan sonra da farklı zamanlarda bir araya gelerek fakülteniz kadrosundan istifade etmeye çalışacağız.”

Programda söz alan Dekan Akdemir de; “Nazik davetlerinden dolayı İl Müftüsü Şahin’e ve buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen idarecilere şahsım ve kadrom adına teşekkür ediyorum” dedi ve Müftülükle yapılan işbirliğinin devam edeceğini, görev verilirse severek yapacaklarını ifade etti.

Dekan Akdemir’den sonra söz alan bölüm başkanı akademisyenler de iyi dilek ve temennilerini dile getirdiler, birlikte çalışmak gerektiğini ve Müftülük hizmetlerine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Program, İl Müftülüğünün fakülte akademik kadrosuna kitap ve dergi takdim edilmesiyle sona erdi.