24.04.2018

ADRB FALİYETLERİ

SEVGİ VE MERHAMET

İlçemiz Eğirdir Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Çalışma programı kapsamında 17.01.2018 tarihinde Kervansaray Düğün Salonunda Isparta il Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Nilüfer Ünal tarafından Sevgi Ve Merhamet konulu konferans düzenlendi.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program Eğirdir İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ün açılış konuşması ardından Aile Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Nilüfer Ünal tarafından verilen konferansla devam etti.Programımız Barla Kuran Kursu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen musiki dinletisi ile son buldu.

ADALET VE HAKKANİYET BAĞLAMINDA KADIN

Eğirdir Müftülüğü Kale Camiinde 08.03.2018 tarihinde Eğirdir ADRB olarak Isparta il Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Nilüfer Ünal ‘ADALET VE HAKKANİYET BAĞLAMINDA KADIN’konulu Konferans verildi.Program sonunda Göktaş Mah.Hz Fatıma Kuran Kursu öğrencileri tarafından ilahi dinletisi yapıldı.

KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

08.03.2018 tarihinde Eğirdir ADRB olarak Eğirdir esnafı ve Pazar ziyareti yapılıp karanfil hediye edilmiştir.

18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI

Eğirdir Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri kapsamında Safiye Yaman , Emine Taner , Ayşe Türköz tarafından Eğirdir Huzurevi ziyaret edilerek karanfil hediye edildi.

ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİ

Eğirdir İlçe Müftülüğü 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma  Haftasında Eğirdir Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu tarafından Balkırı Köyü Öğreticisi Emine Taner ADRB Koordinatörü Safiye Yaman ve Ayşe Türköz ile birlikte şehit ailesi ziyaret edildi.

Bağıllı Köyü Kuran Kursu Öğreticimiz Ayşe Kılınç tarafından Bağıllı Köyümüzdeki Şehit Ailesi ziyarte edildi.

BİLİNÇLİ AİLE DUYARLI GENÇLİK

09.04.2018 Tarihinde Kervansaray Düğün Salonunda Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan tarafından

BİLİNÇLİ AİLE DUYARLI GENÇLİK konulu konferans verildi.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program Eğirdir İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ün açılış konuşması ile devam etti. Sıtkı Aslanhan hocamız tarafından verilen konferans ile program son buldu.