19.04.2024

İlçe Müftümüz Cuma Vaazında vedalaştı.

İlçemiz Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar, 19.04.2024 Cuma günü Devlethan Camiinde gerçekleştirdiği Cuma Vaazında cemaatimizle vedalaştı. Kahramanmaraş İli Elbistan İlçe Müftüsü olarak atanması dolayısıyla 22.04.2024 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevinden ayrılacağını beyan eden Müftümüz, 14 aylık görev süresinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparak; Müftülük Hizmetlerini el birliği ile yaptığını beyan ettiği Din Gönüllülerimize ve desteklerini esirgemeyen Yalvaçlı kardeşlerimize teşekkür etti. Yapılan yağmur duası sonrasında yoğun bir katılımla uğurlanan İlçe Müftümüze yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. İlçemize Yeni Müftümüz atanıncaya kadar Gelendost İlçe Müftüsü Mehmet Salih Uçar vekalet edecektir.