03.05.2024

100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz Etkinlikleri Düzenlendi

Isparta Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında ‘100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz’ programı münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

30.04.2024 Salı günü Süleyman Demirel (Iyaş) Kongre Merkezinde Kur’an –ı Kerim tilavetiyle başlayan programa, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, İl Müftüsü Vekili Halil Taş, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Din Eğitimi Şube Müdürü Adem Uğur Yıldırım, veliler, Isparta Merkez ve ilçelerden 4-6 yaş grubu Kuran Kursu Öğreticileri ve öğrencileri katıldı.

Isparta Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitiminin yanı sıra milli ve manevi değerlerimizi öğrencilere kavratmak amacıyla TRT Çocuk Sunucusu, Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve Ekibi tarafından Hacivat-Karagöz, Nasrettin Hoca, Çocuk İlahileri, Kukla vb. gösterilerden oluşan 4-6 Yaş grubu Öğrencilerimize yönelik  "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz" temasıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Velilerin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği programda konuşan İl Müftüsü Vekili Halil Taş; Isparta Müftülüğü olarak Isparta’nın medar-ı iftiharı 4-6 yaş grubu öğrencilerimizle güzel bir programda bir araya geldik. Programın düzenlenmesinde emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticilerimize,  katılım sağlayan velilerimize ve minik öğrencilerimize ve bu etkinlikte güzel sunumlarıyla çocuklarımızı neşelendiren Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibine teşekkür etti.

Etkinlik boyunca dondurmalar, pamuk şekerler ve ayrıca her öğrencimize verilmek üzere hazırlanan hediye paketleriyle öğrencilerimizin mutluluğu görmeye değerdi.

Türk bayrağımız ve balonlarla süslenen salonda ayrıca her Kur’an Kursumuzun açtığı stantlarda, sene boyunca Öğrencileriyle gerçekleştirdikleri etkinliklerden örnekler sunuldu. Coşkuyla başlayan programımız, vatanımız ve milletimiz için seve seve canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Gazze’de hayatını kaybeden kardeşlerimiz için fatihalar ve dualarla sona erdi.