21.03.2023

Mart Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2023 yılı Mart Ayı Isparta Müftülüğü personel toplantısı İl Müftüsü Bayram Şahin’in başkanlığında İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

21 Mart 2023 Salı günü gerçekleşen toplantıya İl Müftüsü Bayram Şahin, müftü yardımcıları, şube müdürleri, murakıplar ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, İl Müftüsü Şahin’in din görevlilerine Ramazan ayı hazırlıkları hakkında yaptığı konuşmanın ardından İl Müftü Yardımcılarının sorumlu olduğu alanlarla ilgili sunumlarıyla devam etti.

Sabah erkek personel, öğleden sonra kadın personelin katıldığı ve iki oturumda gerçekleşen toplantıda ağırlıklı olarak 2023 yılı Ramazan ayı talimatları çerçevesinde cami ve Kur’an kurslarında yaklaşan Ramazan ayına hazırlık yapılması gerektiği ifade edildi.