10.10.2022

Mevlit Kandili Özel Programı Düzenlendi

Isparta Müftülüğü tarafından Kavaklı, Hacı Ali Gökgöz,  Hz. Hamza ve İstiklal Mh. Camilerinde Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kadınlara ve kız öğrencilere özel program düzenlendi.

07 Ekim Cuma günü düzenlenen programda İl Vaizleri Ayşeli Polat, Ayşe Hilal Taş ve ADRB Koordinatörü Melike Yerlikaya “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu sohbet yaptı.

Yine aynı gün, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gülcihan ve Gülistan Öğrenci yurtlarında kalan kız öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı programda ADRB Koordinatörü Yerlikaya “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu sohbet yaptı

Kadınların ve öğrencilerin oldukça ilgi gösterdiği programlarda, Kur’an Kursu Öğreticilerinin Kur'an-ı Kerim,  ilahi okuması ve yapılan dualarla sona erdi.