01.03.2024

Diyanet Akademi Mezunu Yeni Görevlilere Göreve Başlama Programı Düzenlendi

Diyanet Akademisi tarafından gerçekleştirilen Mesleki eğitimleri başarılı ile bitiren ve yerleştirme işlemleri ile tamamlanan aday din görevlilerinin, mesleğe başlama süreçlerinde aidiyet duygularının pekişmesini sağlamak, mesleki anlamda moral ve motivasyon oluşturmak, göreve olan ilgilerin artışını ve kuruma adaptasyon sürecinin hızlanmasını sağlamak üzere ilçe müftülüğümüz tarafından göreve yeni başlayan personelimize yönelik program yapıldı.

Programda İlçe Müftüsü Mustafa Akpınar: "Yeni göreve başlayan personele görevlerinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu görevlerinizin esnasında insanlara karşı olan tutum ve davranışlarınızda daha dikkatli olmalarını, ayrımcılık yapmamaları konularında tavsiyelerde bulundu." Görevlliere sarık cübbe giydirdi çeşitli hediyeler vererek yeni görevlerinde başarılar diledi.