16.05.2022

EĞİRDİR MÜFTÜLÜĞÜNCE YÜRÜTÜLMEKTE OLAN ‘’ÖĞRENİYORUM GÜZEL DİNİMİ PROJESİ’’NE KATILAN ÖĞRENCİLERE KAHVALTI İKRAM EDİLDİ.

Eğirdir Müftülüğü tarafından yürütülmekte olan ‘’Öğreniyorum Güzel Dinimi Projesi’’ kapsamında 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü, projenin yürütüldüğü okullarda din görevlileri ile Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından öğrencilere kahvaltı ikram edildi. Eğitim öğretime devam eden öğrenciler, bu proje ile Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler konusunda eğitim almak suretiyle hem okul derslerini pekiştirmekte, hem de yaz Kur’an kurslarına ön hazırlık yapmaktadır. Havaların ısınmasıyla birlikte sosyal etkinliklere ağırlık verilecek olup öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmesi sağlanacaktır.