11.04.2022

EĞİRDİR' DE ÖĞRENİYORUM GÜZEL DİNİMİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ.

Eğirdir Müftülüğü ile Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği çerçevesinde ilkokul 4. sınıf, ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan "Öğreniyorum Güzel Dinimi" projesi dersleri 09 Nisan 2022 tarihi itibariyle başladı.

Din görevlilerimiz tarafından Cumartesi günleri, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda, çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgilerin öğretilmesi, yaz Kur’an kursuna hazırlık yapılması amacıyla Öğreniyorum Güzel Dinimi projesi hayata geçirildi. 306 öğrencinin başvurduğu projeye, öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi memnuniyetle karşılandı. Müftü Mehmet Ali EROĞLU, projeye sağladıkları destek için İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU nezdinde tüm öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.

İlçe Müftüsü EROĞLU, hayata geçirilen bu projenin geleceğimizin teminatı çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetiştirilmelerine katkı sağlayacağını  ifade etti. Emeği geçen din görevlilerine ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ederek başarılar diledi.