15.03.2022

EĞİRDİR MÜFTÜLÜĞÜ BÜNYESİNDE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI KOMPOZİSYON VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR YAZMA YARIŞMASI SONUÇLANDI.

LİSELER ARASI ŞİİR YARIŞMASI SONUÇLARI :

Gençlerle iletişim kurmak ve onların zihinlerinde ‘Çanakkale Ruhu’nun oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmiş olan liseler arası şiir yazma yarışması sonucunda;

1- Rafet ÜNAL 500 TL Anadolu İmam-Hatip Lisesi

2- Esma Esen TEKDUR 300 TL Mavigöl MTAL

3- Melike BULUT 200 TL Anadolu İmam-Hatip Lisesi

Liseler arası Şiir Yazma Yarışmasında birinci olan öğrencimiz 500 Tl, ikinci olan öğrencimiz 300 Tl, üçüncü olan öğrencimiz de 200 Tl ödül almaya hak kazanmışlardır. İlçe Müftülüğünde yarışmayı kazanan öğrencilerimize ödülleri takdim edilmiştir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAOKULLAR ARASI KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLARI :

Gençlerle iletişim kurmak ve onların zihinlerinde ‘Milli Mücadele Ruhu’nun oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmiş olan Ortaokullar arası kompozisyon yazma yarışması sonucunda;

1- Fatmanur EROĞLU 300 TL İrfan Kaynak Ortaokulu

2- Zeynep Nisa ALTINKUP 200 TL Barla Ortaokulu

3-Buse Nehir SARIDOĞAN 100 TL Gökçehüyük Ortaokulu

Ortaokullar arası Kompozisyon Yazma Yarışmasında birinci olan öğrencimiz 300 TL, ikinci olan öğrencimiz 200 TL , üçüncü olan öğrencimiz de 100 TL ödül almaya hak kazanmışlardır. İlçe Müftülüğünde yarışmayı kazanan öğrencilerimize ödülleri takdim edilmiştir.