23.05.2018

AİLE HAFTASI KONFERANSI

İlçemiz Müftülüğü ve Aile Rehberlik Bürosu işbirliği ile 3 Mayıs 2018 Perşembe günü Pınarpazar Düğün Salonunda Aile haftası ile ilgili "Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" konulu bir konferans düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferans  Kur'an-ı Kerim tilaveti, öğrencilerin şiir okuması ve ilahilerle devam etti. daha sonra Yalvaç İlçe Müftülüğü Vaizi Nesrin AKSOY "Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" konulu konferansını sundu. katılımın geniş olduğu konferansta aynı zamanda Kur'an Kursları kapanış programı da yapılarak İlçemizde Kur'an Kurslarında okuyan öğrencilerimize katılım belgeleri verildi. Programda Kur'an Kursları arsı yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilerek yapılan dua nın akabinde program son buldu. Emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.