13.10.2020

TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİ PROJESİ

ATABEY İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİ PROJESİ

1) Eğitimler 15 Ekim 2020-15 Aralık 2020 tarihleri arasında cami cemaatine yönelik olarak gerçekleştirilecektir.
    2) Mütfülüğümüz  Web sitesi duyurular bölümüne “Temel Aile Bilinci Eğitimi “ile ilgili (PDF) formatındaki dökumanlar yüklenmiş olup görevlilerimiz bu dökümanlardan faydalanılacaktır.
    3) Eğitimler sırasında  görevlilerimiz tarafından gerekli duyurular ve tanıtımlar yapılacak ve Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere riayet edilmesi sağlanacatır.
    4) Din görevlisi, kendi görev yaptığı camide ders programı çerçevesinde haftada 2 ders olmak üzere  altı (6) hafta boyunca “Temel Aile Bilinci Eğitimi” sunumları kendi cami  cemaatine cemaatin yoğun olduğu zaman dilimi belirlenerek namaz öncesi veya sonrası 40 dakikalık dersler halinde uygulanacaktır.